Allten begeleidt u om de ideale kandidaat te vinden

Uw te verkopen of te verhuren gebouw heeft zijn specifieke kenmerken. Omdat wij deze perfect begrijpen, kan Allten de kandidaat of kandidaten vinden die het meest geïnteresseerd zijn in uw ruimte. Wij nemen op regelmatige basis nieuwe professionele bedrijfsgebouwen op in onze portefeuille. Kandidaten die willen huren of kopen worden telkens automatisch verwittigd via e-mail.

Allten, een betrouwbare partner

Wij pakken elk van onze dossiers op een andere manier aan, in functie van de specifieke verwachtingen van elke klant. We stellen alles in het werk om aan deze verwachtingen tegemoet te komen. Onze aanpak is zo lokaal of regionaal mogelijk om zo perfect mogelijk in te spelen op de evolutie van een markt die steeds specifieker wordt. We doen alles om een sterke band te smeden tussen eigenaar en toekomstige huurder/koper. Daarbij stellen we ons op als een betrouwbare partner die duurzame relaties opbouwt met zijn klanten.

Allten, een hele waaier aan diensten

Naast het samenbrengen van eigenaars, huurders/kopers en investeerders bieden we u ook een hele waaier van diensten aan om de te verkopen of te verhuren gebouwen op te waarderen. We onderzoeken ook hoe de transactie zo doeltreffend mogelijk kan worden afgesloten. Een overzicht van onze belangrijkste diensten:

  • Optimalisatie van bedrijfsruimtes om de gewenste en realiseerbare verwachtingen in te lossen.
  • Analyse van nieuwe technologieën, energiebesparingen en de recentste normen.
  • Presentatie van de wettelijke en financiële aspecten van elk specifiek dossier.
  • Advies over bij welke personen u terecht kunt met heel specifieke vragen.

Allten, een gedifferentieerde aanpak…

  • Dankzij onze grote bereidheid om te luisteren naar uw verwachtingen en deze juist te interpreteren.
  • Dankzij onze verwittigingsdienst via e-mail die duidelijke en snelle informatie garandeert over de beschikbaarheden op de markt.
  • Dankzij een optimalisatie van de ruimtes om deze zo vlot mogelijk te verhuren of te verkopen.
  • Dankzij onze doorgedreven kennis van de markt kunnen we u het beste advies verlenen over professioneel vastgoed.