Allten, een proactieve visie op de vastgoedmarkt

Als makelaar in professioneel vastgoed is Allten uw aangewezen partner voor de verkoop, de aankoop of de verhuur van kantoren, industriële gebouwen en grote winkelruimtes. Of u nu eigenaar bent of toekomstige huurder van een gebouw: wij verstrekken u duidelijk, relevant en professioneel advies. Zo kunt u uw transactie(s) in de beste omstandigheden en binnen de kortste termijn afsluiten.

Onze belangrijkste activiteiten op de vastgoedmarkt zijn:

  • Verkopen
  • Verhuren
  • Investeringen
  • Schattingen

Allten, een doelgerichte benadering van de markt.

Naast de gezamenlijke ervaring van de stichter Cédric van Zeeland en zijn medewerkers, baseert Allten zijn aanpak op een benadering van de Belgische markt, waarbij deze onderverdeeld wordt in kleinere zones, waarvoor telkens een plaatselijke medewerker verantwoordelijk is. Zo bent u altijd zeker van een degelijk advies door een persoon die de lokale en regionale markt als zijn broekzak kent.

Allten, professioneel tot in de kleinste details

Voor een optimale service concentreert Allten zijn aanbod en zijn zoekactiviteiten op professionele gebouwen. Ons advies is gedetailleerd, genuanceerd en steeds ondersteund door een diepgaande analyse van de betreffende plaatselijke markt. Daarnaast beschikt Allten over alle troeven om voor u (of samen met u) de gehuurde of gekochte ruimtes te optimaliseren.

Allten is de referentie op het vlak van bemiddeling in professionele vastgoedtransacties. Onze missie is ervoor te zorgen dat vraag en aanbod elkaar ontmoeten en om eigenaars, huurders en kopers te helpen om heel precies en doelgericht hun vastgoedbehoefte te bepalen en om daarbij aan al hun verwachtingen te voldoen.