Allten stelt u geschikte oplossingen voor

Het gebouw dat aan de verwachtingen van uw bedrijf beantwoordt is specifiek. Dankzij een doorgedreven analyse van uw specifieke vastgoedbehoeften kan Allten u verschillende ruimtes voorstellen die overeenkomen met de eigenschappen van uw bedrijf en uw budget. In onze portefeuille bieden we u gebouwen aan die wachten op huurders/kopers of die het resultaat zijn van onze eigen zoektocht op het terrein (lokaal en regionaal) en die volledig aan uw verwachtingen kunnen tegemoetkomen.

Allten, een betrouwbare partner

Om aan ieders verwachtingen tegemoet te komen, pakken we elk dossier afzonderlijk aan. Onze aanpak is zo lokaal en regionaal mogelijk om de evolutie van een steeds meer gespecialiseerde markt op de voet te kunnen volgen. Als betrouwbare partner streven we naar een sterke band met verkopers en investeerders en naar een duurzame relatie met onze klanten.

Allten, een hele waaier aan diensten

Naast het samenbrengen van eigenaars, huurders/kopers en investeerders bieden we u ook een hele waaier van diensten aan om de te verkopen of te verhuren gebouwen op te waarderen. We onderzoeken ook hoe de transactie zo doeltreffend mogelijk kan worden afgesloten. Een overzicht van onze belangrijkste diensten:

  • Optimalisatie van bedrijfsruimtes om de gewenste en realiseerbare verwachtingen in te lossen.
  • Analyse van nieuwe technologieën, energiebesparingen en de recentste normen.
  • Presentatie van de wettelijke en financiële aspecten van elk specifiek dossier.
  • Advies over bij welke personen u terecht kunt met heel specifieke vragen.

Allten, een gedifferentieerde aanpak…

  • Onze duidelijke kijk op de markten zorgt ervoor dat het resultaat perfect beantwoordt aan uw verwachtingen.
  • Aandacht voor de normen, nieuwe technologieën en de steeds veranderende noden van de bedrijven.
  • Wij zoeken constant naar nieuwe gebouwen om zo voortdurend aan uw nieuwe noden te kunnen beantwoorden.
  • Dankzij onze visie op de toekomst van de markt anticiperen we op uw behoeften en kunnen we u op lange termijn begeleiden.