0m² - 68m²
7 images

Kantoorgebouw

Moerbroek 28 , 2270 - Herenthout
Dit multifunctionele doorgangsgebouw bevindt zich in de industriezone Wolfstee. Het gebouw ligt op het einde van een doodlopende straat waardoor deze rustig gelegen is maar toch heel goed bereikbaar blijft. De industriezone ligt vlak aan de op- en afrit van de E313 wat de bereikbaarheid positief beïnvloed. Het gebouw zelf bestaat uit verschillende units die als kantoorruimte gebruikt worden. Deze zijn bereikbaar via de gemeenschappelijke inkomhal. Verder zijn er nog twee opslagruimtes, deze delen een gemeenschappelijke laad- en loszone.

Extra informatie:
  • Gemeenschappelijke keuken en sanitair.
  • Bijkomende kosten 6 EUR/m²/jaar als voorschot op het verbruik van energie en water, onderhoud in en rond het gebouw. Jaarlijkse afrekening.

Basisuitrusting

Type verwarming
Gas

Afwerking

Vloerbedekking - type
Gepolieerde beton

Locatie

Moerbroek 28 , 2270 - Herenthout

Samenstelling

Zoekt u een kantoor?

Een kantoor huren of kopen in België? Wat zijn de criteria om het juiste kantoor te kiezen? Waar vindt u de beste verkoop- of huuraanbiedingen? Bij Allten beseffen we dat noden aan bedrijfsvastgoed ook vragen opwekken! Om een kantoor te kopen, te huren of te verkopen staan onze in bedrijfsvastgoed gespecialiseerde experts tot uw beschikking!

Contacteer ons voor meer informatie

    Ann Van De Kerkhof

    Contacteer ons