475m²
7 images

Kmo-unit

Wijngaardveld 14 , 9300 - Aalst
475 m² KMO-unit te huur in industriezone Wijngaardveld. Interessante commerciële ligging in hetzelfde complex als Boels Verhuur en Wij kopen auto’s. Strategisch gelegen op 1 minuut rijafstand van de R41 (ring rond Aalst) en 8 minuten rijafstand van de E40 (op- en afrit 19 Aalst). Beschikbaarheid: onmiddellijk.
Eigenschappen van de KMO-unit: water, elektriciteit, automatische sectionale poort, vrije hoogte van 4,5m, lichtstraat, staalconstructie, betonvloer en voldoende manoeuvreerruimte.
Hierdoor biedt deze een ideale oplossing voor opslag of kleine werkzaamheden. Het terrein is volledig omheind en er is een hoogspanningscabine aanwezig. Tevens zijn er 3 parkeerplaatsen en 2 container staanplaatsen voorzien bij het gebouw.

Extra kosten die zullen worden aangerekend:
- Aandeel in onroerende voorheffing
- gemeenschappelijke kosten ivm onderhoud van de site

Locatie

Wijngaardveld 14 , 9300 - Aalst

Zoekt u een magazijn?

Het huren of kopen van een magazijn is een complexe taak die niet licht moet worden opgevat. De kleinste beoordelingsfout kan immers grote gevolgen hebben voor de activiteit en de cashflow van uw onderneming. Daarom is het belangrijk u te laten begeleiden door Allten, de vastgoedmakelaar gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van magazijnen in België.  Een kort overzicht !

Contacteer ons voor meer informatie

    Contacteer ons