80m² - 385m²
8 images

Kantoorgebouw

Rue François Dubois 2 , 1310 - La Hulpe
Het kantoorproject, met een oppervlakte van 4.050 m2, renoveert een emblematisch en historisch industrieel gebouw uit de tweede helft van de 18e eeuw. Het is perfect geïntegreerd in de natuurlijke omgeving en bestaat uit een begane grond, twee bovengrondse verdiepingen en een kelderverdieping. De sobere gevels in witte baksteen worden onderbroken door pilasters en ramen met uitstekende dorpels. Na de werken werd de hoofdingang teruggebracht naar zijn oorspronkelijke plaats, in het midden van de hoofdvleugel. De grote, flexibele werkruimten, die naar buiten zijn gericht, bieden een omgeving die de creativiteit van de gebruikers stimuleert.

Dynamisch en innovatief, La Hulpe trekt nu zowel Belgische als buitenlandse investeerders aan. Gelegen aan de ingang van Waals-Brabant, vlakbij Brussel, dankt zij haar aantrekkingskracht zowel aan haar groene leefomgeving als aan haar stedelijke troeven, waaronder bedrijven, winkels, diensten, crèches en scholen. De universiteit van Louvain-la-Neuve maakt ook deel uit van de omgeving van La Hulpois en draagt bij tot de regionale ontwikkeling door de dynamische krachten van morgen op te leiden.

Basisuitrusting

Keuken
Ja
Airco
Ja
Type verwarming
Stookolie cv
Keuken - type
Kitchenette

Technische uitrusting

Vals plafond
Ja

Afwerking

Vloerbedekking - type
Vasttapijt

Veiligheid

Alarm
Ja

Locatie

Rue François Dubois 2 , 1310 - La Hulpe

Samenstelling

TypeVerdiepingTotale oppervlakteBeschikbaarheid
Kantoorgebouw 02 385 m² onmiddellijk
Kantoorgebouw 02 307 m² onmiddellijk
Kantoorgebouw 01 248 m² onmiddellijk
Kantoorgebouw 01 206 m² onmiddellijk
Kantoorgebouw 01 80 m² onmiddellijk
Binnenstaanplaats -01 onmiddellijk
Archieven - onmiddellijk

Zoekt u een kantoor?

Een kantoor huren of kopen in België? Wat zijn de criteria om het juiste kantoor te kiezen? Waar vindt u de beste verkoop- of huuraanbiedingen? Bij Allten beseffen we dat noden aan bedrijfsvastgoed ook vragen opwekken! Om een kantoor te kopen, te huren of te verkopen staan onze in bedrijfsvastgoed gespecialiseerde experts tot uw beschikking!

Contacteer ons voor meer informatie

    Contacteer ons