01

Binnenstaanplaats

Schalienhoevedreef 20 , 2800 - Mechelen
Het bedrijvenpark bestaat uit een 60m hoge toren omringd door 10 lagere kantoorgebouwen, allen verbonden via een ondergrondse parking. In totaal biedt Mechelen Campus ongeveer 50.000m² aan kantoorruimte. Tussen de gebouwen bevindt zich een prachtige tuin met picknickbanken en een fontein. Ideaal voor een ontspanningsmoment.

Mechelen Campus bestaat uit een 60m hoge toren omringd door 10 lagere kantoorgebouwen, allen verbonden via een ondergrondse parking. Tussen de gebouwen bevindt zich een prachtige tuin met picknickruimte en een waterpartij, ideaal voor een ontspannen adempauze. In totaal biedt Mechelen Campus ongeveer 50.000m2 aan kantoorruimte.

Mechelen Campus is opgevat als een interactieve community waarbij IOW en Quares, de on-site beheerder, zorgen voor een ruim aanbod van diensten en een vlotte begeleiding bij het dagelijkse leven op een bedrijvenpark.

Met een doorgedreven invoering van allerlei faciliteiten doen wij er alles aan om een community-gevoel te versterken tussen de bedrijven en het dagelijks leven op de Campus zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken, zodat de bedrijven en hun werknemers zich met volle enthousiasme aan hun core business kunnen wijden.

Locatie

Schalienhoevedreef 20 , 2800 - Mechelen

Contacteer ons voor meer informatie

    Contacteer ons
    Garage / parking te huur - Mechelen

    Vergelijkbare bedrijfsgebouwen