360m²
1
9 images

Kantoor

Lammerdries 30 , 2250 - Olen
Dit multifunctionele gebouw in Geel-Olen biedt een perfecte balans tussen werk en opslag. De vier afzonderlijke magazijnen en kantoren, elk met eigen ingang en buitenruimte, zorgen voor maximale flexibiliteit en privacy. De centrale ligging, met de E313 op slechts een steenworp afstand, maakt dit pand uitermate geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte en goed bereikbare locatie.

Kenmerken:
   -Beschikbare ruimte: kantopor van 360m²
   -Servicekosten: 961,20 servicekosten per jaar. Dit is een forfaityair bedrag  dat volgende zaken dekt: groenonderhoud site, nazicht en     
     herstellingen, vergoeding van de beheerder, verzekering. HEt effecitef verbruik van elektrivciteit wordt aan het einde van het jaar afgerekend.
   -7parkeerplaatsen naast het kantoor
   -Flexibele huurtermijn mogelijk
   -6maanden huurwaarborg

   

Locatie

Lammerdries 30 , 2250 - Olen

Zoekt u een magazijn?

Het huren of kopen van een magazijn is een complexe taak die niet licht moet worden opgevat. De kleinste beoordelingsfout kan immers grote gevolgen hebben voor de activiteit en de cashflow van uw onderneming. Daarom is het belangrijk u te laten begeleiden door Allten, de vastgoedmakelaar gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van magazijnen in België.  Een kort overzicht !

Contacteer ons voor meer informatie

    Ann Van De Kerkhof

    Contacteer ons