0m² - 0m²
12 images

Kantoor

Kleinhoefstraat 6 , 2440 - Geel
"Campus INN: Waar innovatie en bedrijfsleven samenkomen.
Dit multifunctionele gebouw,
strategisch gelegen nabij de Westelijke Ring rond Geel, biedt een ideale omgeving voor bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende en efficiënte werkplek. Het volledige 18 hectare grote terrein wordt omgevormd tot een bloeiende bedrijfsomgeving, waar bedrijven van elke omvang de ruimte vinden om te groeien. Het iconische BEMT-gebouw, nu omgedoopt tot Campus INN, zal het kloppende hart van de campus vormen. Dankzij de combinatie van kantoor- en magazijnruimte is Campus INN de perfecte locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een dynamische en inspirerende werkomgeving. Campus INN is exclusief bestemd voor innovatieve bedrijven, van start-ups tot scale-ups.
Begin 2023 onderging Campus INN een volledige renovatie, waarbij de centrale hal een moderne uitstraling kreeg en nieuwe kantoorruimtes werden gecreëerd.

Locatie

Kleinhoefstraat 6 , 2440 - Geel

Zoekt u een kantoor?

Een kantoor huren of kopen in België? Wat zijn de criteria om het juiste kantoor te kiezen? Waar vindt u de beste verkoop- of huuraanbiedingen? Bij Allten beseffen we dat noden aan bedrijfsvastgoed ook vragen opwekken! Om een kantoor te kopen, te huren of te verkopen staan onze in bedrijfsvastgoed gespecialiseerde experts tot uw beschikking!

Contacteer ons voor meer informatie

    Ann Van De Kerkhof

    Contacteer ons
    Kantoor te huur - Geel